Minőségbiztosítás

Kiemelten fontos a számunkra, hogy Megbízóinknak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassuk egy hatékony minőségirányítási rendszer működtetésével, valamennyi Érdekelt fél teljes elégedettségének elérése érdekében.
GDP Irányelveknek Való Megfelelés

A helyes nagykereskedelmi gyakorlat érvényesülését képzett munkatársak, és a nagykereskedelmi tevékenység minden részérre kiterjedő informatikai rendszer biztosítja, amely a teljes termékkör nyomon követhetőségét biztosítja.

Rendszeres GDP Oktatások

A megfelelő színvonalú munka végzésének kulcsa a jól képzett munkaerő, ezért nagy hangsúlyt fektetünk dolgozóink folyamatos képzésére.

Részletes Önellenőrzések, Belső Auditok

Cégünk minőségirányítási rendszert működtet, amelynek elengedhetetlen részét képezi a rendszeres önellenőrzés, amely szolgáltatatási színvonalunk folyamatos fejlődését biztosítja.

Külső Auditok, Hatósági Inspekciók, Partneri Auditok

Fontos számunkra, hogy Partnereink is a GDP-előírásoknak megfelelően működjenek, ezért rendszeresen végzünk külső auditokat, valamint Cégünket is rendszeresen ellenőrzik mind a hatóságok, mind a beszállító partnerek.

Szabályozott Dokumentációs Rendszer

Prioritásként tekintünk a minőség szolgáltatásainkba történő beépítésére annak érdekében, hogy ügyfeleink hosszútávon is megbízható partnerként számíthassanak ránk, ezért folyamatainkat kontrolláljuk, bármilyen eltérés esetén dokumentált javító intézkedésekkel törekszünk fenntartani a Partnereink által elvárt minőséget.

Szabályozott, Nyomon Követett Minőségbiztosítási Folyamatok

Tevékenységünk meghatározója az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő, folyamatosan auditált minőségirányítási és az ezzel együtt működtetett szakmai minőségbiztosítási rendszer, amelyet a változásoknak megfelelően folyamatosan tovább fejlesztünk.

Állandó Képzések a Magas Színvonalú Minőségbiztosítási Szolgáltatás Fenntartásáért, Fejlesztéséért

A helyes nagykereskedelmi gyakorlat érvényesülésének kulcsfontosságú eleme, hogy munkatársaink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfeleljenek, ennek érdekében rendszeres oktatást nyújtunk számukra.

Gyógyszer-Szerializációs Folyamatok Nyomon Követése

Gyógyszer-nagykereskedőként Cégünk is részt vállal a gyógyszerhamisítás ellenei küzdelemben, amelynek során minden törvényileg előírt feltételnek maradéktalanul eleget teszünk.

Kiszervezett Tevékenysége Koordinálása, Ellenőrzése

Rendszeres auditokkal ellenőrizzük szerződéses Partnereink alkalmasságát és megfelelőségét kiszervezett tevékenységeink elvégzésérre.